ЗА НАС

Фирма “КАРОЛИНА” е създадена през 1991 г., а през 1992 г. е регистрирана от Министерството на транспорта с лиценз № 3531. От 2004 год е член на Съюза на международните превозвачи.
Фирма “КАРОЛИНА” е член на НСБС /Национално сдружение на българските спедитори/ от 2009 г.

Основна дейност

Основна дейност на компанията ни е извършване на международен транспорт и спедиция, превози в страната, както и внос и търговия на леки и товарни автомобили, селскостопанска, подемна и строително – монтажна техника от Германия, Белгия, Холандия и Италия.

Автопарк

В продължение на 27 години фирма “КАРОЛИНА” се стреми да печели клиенти преди всичко като предлага качествени услуги на конкурентни цени и перфектно обслужване. Днес тя е една от динамично развиващите се транспортни компании в България според обема на превозените товари и постоянно увеличаващия се брой на съвременния автопарк от превозни средства (80 бр. автомобили от 35 до 120 куб). За последните няколко години, фирмата ни подобрява постоянно своята позиция на пазара за международни тежкотоварни превози, поддържайки висока репутация със своята надеждност и качество на предоставените услуги.

Техническа база

Фирмата разполага със собствена техническа база, разположена върху 35 дка, за обслужване на автомобилите, собствен гараж, складово помещение и бензиностанция.

Офисът ни се намира в централната част на гр. Пловдив и е оборудван с най – новата техника за съвременни връзки и телекомуникации.

Екип

Екипът на “КАРОЛИНА” включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.